Du er hjertelig velkommen til å delta på Levende Vanns Sommerleir. Med et åndelig fokus, og alle aldre representert, er det mye spennende som skjer! For å nevne noe: De åndelige møtene, barne- og ungdomsmøtene, det sosiale samværet, sunn og velsmakende mat, bålkveldene – og en fantastisk naturopplevelse!

Fyresdal Leirsted vil være rammen for Levende Vanns sommerleir 2019 – et tidligere hotell ved Fyresvatn i Telemark. Leirstedet har egnede fasiliteter med campingplass, peisestue, storkjøkken, spisesal og sengeplasser til drøyt 200 personer, inkludert bad på hvert rom. Nå har vi også en ny møtesal til 600 personer! Leirstedet ligger i naturskjønne omgivelser med lekeplass og strandlinje og gode muligheter for friluftsliv.

Dato: Tirsdag, 2. juli – søndag, 7. juli, 2019

Tema: «STÅ OPP, BLI LYS!» 

Program: Klikk her for program

Gjestetalere:

Chad og Fadia Kreuzer (USA) brenner for Jesus Kristus. De siste 17 årene har ekteparet Kreuzer reist på kryss og tvers av kloden og holdt seminarer over aktuelle tema innenfor Bibel og helse – bl.a. sammenhengen mellom tarmens velvære og sinnets helse, hvordan man hanskes med dårlige vaner, overvinner depresjon, etc. De produserer også dokumentar-filmene «Skriftens mysterier» som når ut til tusener. På fritiden liker de å tilbringe tid i Guds natur, sammen med venner og familie.  anchorpointfilms.com

Christopher Kramp (Tyskland) er en solid og inspirerende forkynner med god innsikt i kirkehistorie og Bibelens profetier. Vi har hatt ham som taler tidligere. Vi fikk så mye positiv tilbakemelding, og er glad for at han har sagt ja til å komme tilbake. Han har et vidt kunnskapsfelt, og stadig nye tema å dra fra. joelmediatv.de

Pris: Spesielt tilbud fram til 2. juni. Klikk her for detaljert prisliste.

Mat: Kokken vår, Mario Kellmann, har etter hvert blitt beryktet for smakfull og sunn mat med kvalitetsstempel. Her lages maten fra bunnen av med sunne råvarer! Alt er plantebasert.

Påmelding: Klikk her for å melde deg på!