Du er hjertelig velkommen til å delta på Levende Vanns Sommerleir. Med et åndelig fokus, og alle aldre representert, er det mye spennende som skjer! For å nevne noe: De åndelige møtene, barne- og ungdomsmøtene, det sosiale samværet, sunn og velsmakende mat, bålkveldene – og en fantastisk naturopplevelse!

Fyresdal Leirsted vil være rammen for Levende Vanns sommerleir 2018 – et tidligere hotell ved Fyresvatn i Telemark. Leirstedet har egnede fasiliteter med campingplass, peisestue, storkjøkken, spisesal og sengeplasser til drøyt 200 personer, inkludert bad på hvert rom. I år kommer vi dessuten til å innvie en splitter ny møtesal til 600 personer! Leirstedet ligger i naturskjønne omgivelser med lekeplass og strandlinje og gode muligheter for friluftsliv.

Dato: Tirsdag, 3. juli – søndag, 8. juli, 2018

Tema: Se opp, forløsningen er nær!

Gjestetaler: Taj Pacleb, Hawaii | Revelation of Hope Ministries

Fra en tøff bakgrunn med fest og fyll, ble livet hans fullstendig forandret da han som tenåring ble med på et seminar om Bibelens profetier. Gud kalte ham til å dele de gode nyhetene med andre, og de siste årene har Taj reist verden rundt som vekkelsesforkynner og evangelist. Taj er en frisk og folkelig formidler med mange interesser. Han liker dykking, snowboarding, sykling, surfing og naturfotografi, men interessen som overgår alt annet er å dele med andre Guds endetidsbudskap som gir verden håp. I sommer kommer han til Levende Vann sammen med kona si, Wati.

Mat: Kokken vår, Mario Kellmann, har etter hvert blitt beryktet for smakfull og sunn mat med kvalitetsstempel. Her lages maten fra bunnen av med sunne råvarer! Alt er plantebasert.

Pris: Spesielt tilbud fram til 3. juni. Klikk her for detaljert prisliste.

Påmelding: Klikk her for å melde deg på!