Levende Vann Sommerleir

Hvert år holder Levende Vann en sommerleir i Norge – til fysisk og åndelig fornyelse. Vi får lytte til dynamisk forkynnelse, inspirerende musikk og oppleve et varmt fellesskap – i rammen av storslått norsk natur. Her kan du lytte til talene og andaktene som ble holdt under Levende Vanns sommerleirer fra 2012 til 2018.

Utvalgte taler

Vi har samlet et lite utvalg taler som Daniel har holdt med norsk oversettelse. Vi ber om at forkynnelsen vil bidra til vekst og styrke i ditt trosliv, og at Herrens Ånd får blåse liv i Ordet, slik at det kan ha en forvandlende og livgivende innflytelse.

Temasabbat i Mandal

Gudstjeneste: Åpenbaringens kommende klimaks.
Ettermiddagsmøte: Vår avhengighet av Gud.

Finnes det mer mellom himmel og jord?

Det er lett å forholde seg til det konkrete og håndgripelige. Men noen ganger konfronteres vi med opplevelser som tvinger tankene under overflaten og får oss til å utbryte: Det finns mer mellom himmel og jord… Det kan være uforklarlige fenomener, overveldende ‘styrelser’, eller mirakuløs beskyttelse. Er det et overordnet vesen som styrer begivenhetenes gang? Er vi del av et større bilde? Pågår en usynlig kamp bak kulissene?

Fanget i kryssilden

Bibelen framstiller en konflikt som har herjet universet i flere årtusener. Det er en kamp mellom sannhet og løgn, og vi er alle en del av den. Oppdag hva som foregår bak kulilssene, og hvordan du kan være med på å skape en forskjell. Serien ble holdt under Matteson Misjonsskoles Inspirasjonshelg høsten 2012, og tar et ferskt blikk på Gud, Bibelen, konflikten og deg!

Inspirasjonsuke på Den Europeiske Bibelskole

Her er et utvalg taler som Daniel holdt under Inspirasjonsuken på den Europeiske Bibelskolen i 2011. De fokuserer bl. a. på Guds holdning og karakter, Ordets kraft og vår rolle i Åndskampen. Vi blir også utfordret til å ta et nærmere blikk på hensikten med vår tilværelse og Guds kall til hver av oss personlig.

Tilbedelse i Endetiden

Er det likegyldig hvordan vi tilber? Har vårt Gudsbilde noe å si for måten vi tilnærmer oss Vår Herre på? Hvilken rolle spiller tilbedelse i et endetidsperspektiv? Disse møtene ble holdt i Skotselv Adventkirke under en temasabbat i 2010.