Du er hjertelig velkommen til å delta på Levende Vanns Sommerleir. Med et åndelig fokus, og alle aldre representert, er det mye spennende som skjer! For å nevne noe: De åndelige møtene, barne- og ungdomsmøtene, det sosiale samværet, sunn og velsmakende mat, bålkveldene – og en fantastisk naturopplevelse!

Fyresdal Leirsted vil være rammen for Levende Vanns sommerleir 2020 – et tidligere hotell ved Fyresvatn i Telemark. Leirstedet har egnede fasiliteter med campingplass, peisestue, storkjøkken, spisesal og sengeplasser til drøyt 200 personer, inkludert bad på hvert rom. Nå har vi også en ny møtesal til 600 personer! Leirstedet ligger i naturskjønne omgivelser med lekeplass og strandlinje og gode muligheter for friluftsliv.

Dato: Tirsdag, 30. juni – søndag, 5. juli, 2020

Tema: Kalt. Utvalgt. Trofast.

Gjeste-talere:

Dr. Jan-Harry Cabungcal er forfatter / medforfatter av mange anerkjente blad og bokavsnitt innenfor utviklende og psykiatrisk hjerneforskning. Men selv om han er hjerneforsker av yrke, er det sjelevinnende arbeid han brenner for.

Jan er gründer og misjonsleder i Europe4Jesus, en misjonsorganisasjon som inspirerer, utruster og mobiliserer ungdom til å søke de fortapte, styrke de trette og peke dem hen til Jesus Kristus.

Sammen med kona, Sabina, spesialist i indremedisin, hjemmeunderviser de sine 3 barn og inspirerer dem til å bli Jesu disipler og borgere av Himmelriket.

Craig Gooden er leder for PEACE Centre of Evangelism, og Bibelarbeider i Nord-England konferensen.

Han ga sitt liv til Kristus da han var 20 år, og gleder seg over å bli brukt i sin lokale menighet og konferens – samt internasjonalt, gjennom forkynnelse, undervisning og utrustnings-seminarer. Craig har en byrde for å bringe det evige evangeliet til verden i vår generasjon, og favoritt-temaene hans er tro og profetier.

Craig er en sosial type. Han liker å lese, reise og tilbringe tid sammen med familien – kona Farida og sønnen Izraël.

Pris: Spesielt tilbud fram til 30. mai. Klikk her for detaljert prisliste.

Mat: Kokken vår, Mario Kellmann, har etter hvert blitt beryktet for smakfull og sunn mat med kvalitetsstempel. Her lages maten fra bunnen av med sunne råvarer! Alt er plantebasert.

Påmelding: Klikk her for å melde deg på!

Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med Silvia: silviapel.livingwater@gmail.com | 930 20 026