plantebaserte oppskrifter
Banan-is med variasjoner
- 4 halvfrosne bananer, i biter
- 10 halvfrosne jordbær
- (Vanilje) Soyamelk
- (Agave-sirup, vanilje)
Framgangsmåte: Kjør bananbitene og jordbærene i food-prosessor inntil de er finmalt. Hell i plantebasert melk/fløte og agavesirup til ønsket konsistens / smak. Tips: Du kan variere med mange forskjellige smaker. Bare fantasien setter grenser. Prøv å ha i finmalte, rå cashewnøtter, valnøtter, kokosmelk, bær, frukt, honningristede mandler, carob.
En av mine favoritter er en hvit, kremet banan/vaniljeis med carobsjokoladebiter! Du kan finmale litt rå cashewnøtter i foodprosessoren først, deretter ha i frosne bananbiter og kjøre til alt er finmalt. Hell i litt soyavaniljemelk og tilslutt litt carobsjokoladesmulder. Du kan bruke oppskriften på carobsjokolade, og smuldre deigen som deretter fryses.