Levende Vann handler om å dele de gode nyhetene om Jesus Kristus.

Daniel er en internasjonal taler og har reist verden rundt for å dele relevante og engasjerende tema knyttet til Bibelen, Guds Ord. Han arbeider som forkynner og underviser på heltid, og er leder i Stiftelsen Levende Vann. Hans dynamiske og logiske måte å formidle evangeliet på har inspirert unge og eldre. Selv om han ble født i New Zealand av nederlandske foreldre, har Daniel tilbrakt mesteparten av sitt liv i Europa. For tiden bor han i Norge med kona si, Silvia.

Silvia vokste opp i Norge, og ga livet sitt til Jesus i en ung alder. Hun har vært aktiv i tjenesten for Herren på mange forskjellige fronter, inkludert personlige Bibelstudier, helseundervisning og kristne barneprogram.

Levende Vann er fokusert på å dele evangeliet gjennom personlige Bibelstudier, offentlige seminarer, vekkelsesmøter, konferanser, undervisning, disippel-opplæring o.s.v

Hvis du vil invitere Daniel og Silvia til å tale/undervise i din menighet, holde seminar, etc. – kan du fylle ut taleforespørsels-skjemaet. Det vil hjelpe oss til å finne ut av hvordan vi kan tjene best. Vi vil vurdere hver forespørsel under bønn.