OM OSS

KALT TIL Å TJENE

Levende Vann har som formål å dele de gode nyhetene om frelse og frigjøring i Jesus Kristus. Gjennom ressursene vi tilbyr på denne siden ønsker vi å vekke håpet og styrke troen.

Daniel Pel formidler Bibelens budskap med overbevisning og begeistring. Hans dynamiske og logiske måte å fremstille Skriften på har vært til inspirasjon for mennesker verden over. Daniel tjener som pastor og evangelist, og deler evangeliet med entusiasme. Han er gift med Silvia, og de har to sønner: Elias og Enoch. Familien bor i Norge og elsker å være ute i Guds fantastiske skaperverk.

Silvia Pel vokste opp i Norge og ga hjertet sitt til Jesus i en tidlig alder. Hun har vært aktiv i tjenesten for Gud på forskjellige måter – gjennom personlige Bibelstudier, kristent barnearbeid, m.m.

Levende Vann ble grunnlagt i 2003 og er registrert som en stiftelse i Norge. Virksomheten er en del av ASI Scandinavia og samarbeider med Syvende-dags Adventistkirken.

Hvis du ønsker å invitere Daniel til å tale, kan du fylle ut skjemaet under. Det vil hjelpe oss til å se hvordan vi best kan møte behovet i ditt område. Vi vil vurdere hver forespørsel under bønn.